Planera för vintersemester

Det börjar närma sig sportlov och påsklovet är inte allt för långt bort. Det är helt klart dags att planera för vintersemester. Ni kanske redan har klart för sportlovet men påsk återstår att börja planera för. Populära orter kan vara redan nu svåra att boka men det kanske kan vara intressant att prova något annat detta år.

Det finns flera fina skidområden i vårt avlånga land. Åre kanske är det som är mest känt men du har även Kittelfjäll som länge har haft fantastiska backar. Det är nu först som liftsystem har börjats byggas ut och allehanda restauranger och annat börjar hitta till den lilla fjällorten i Västerbottens fjällvärld. Boka en stuga eller något rum på hotellet för en vecka och testa något annat än vad ni brukar åka till. Vem vet, Kittelfjäll kanske blir en ny favorit.

Tyvärr så är ju vädret inte något som man kan styra över när man kommer till fjälls. Förhoppningen är ju att det ska vara strålande sol och ett par minusgrader hela veckan man är på plats. Ibland så är inte vädergudarna med utan man får hitta på något annat som aktivitet. Ta med lite spel och annat som tidsfördriv. Det kan vara trevligt att på kvällstid spela lite sällskapsspel eller något online casino för den delen. Med dagens teknik så finns det massor med trevliga spel på nätet.