Skateboard – ditt nya intresse

Här på GT BAR har vi skrivit en hel del om vintersport. Men vad ska du göra under den varmare delen av året när snowboarden måste läggas på hyllan? Oroa dig inte, vi täcker det området också!

Inte bara för barn

Skateboard kanske du associerar till ungdomarna som glider runt i skateparker runt om i landet. Men då har du bara sett toppen på isberget när det gäller denna folksport. Ja, du läste rätt. Vårt avlånga land har faktiskt ett riksförbund för skejtare. Denna förening engagerar medlemmar i alla åldrar från en mängd bakgrunder.

Sommaråkande

Om du läser vår blogg får vi anta att du är en inbiten skid- eller snowboardåkare. Tyvärr kräver dessa otroligt roliga idrotter en hel del snö. Där är vi i Sverige visserligen lyckligt lottade under halva året, så pass att internationella reportage talar sig varma om oss. Inga stora backar kanske, men mycket snö och trevliga människor, hävdar dem.

Problemet uppkommer dock under den soliga delen av året. Vad ska vi göra av alla energi då? Du kan vara lugn i att det finns ett brett urval på nätet av brädor, både med och utan hjul på. På så sätt kan du hålla igång åkandet året runt!